top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

O Bob Lazar και η αποκάλυψη της περιοχής 51



Εισαγωγή

Ο Robert Scott "Bob" Lazar (γεννηθείς στις 26 Ιανουαρίου 1959) ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στην αντίστροφη μηχανική (reverseengineering) εξωγήινης τεχνολογίας σε μια περιοχή που ονομάζεται S-4κοντά στην Περιοχή 51, άγνωστη μέχρι τότε σε εμάς. Για να δούμε ποιος είναι ο BobLazar….

Σύντομο βιογραφικό


Στο εργαστήριο που εργαζόταν ισχυρίζεται πως ήταν μόνο δυο άτομα και όχι περισσότερα για να μην συζητάνε για την τεχνολογία και να αποφύγουν τυχόν διαρροές. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είχε ζητήσει πολλές φορές περισσότερους συνεργάτες αλλά είχαν αρνηθεί. Στη βάση υπήρχαν 9 UFO και ένα σε όχι καλή κατάσταση μιας και το χρησιμοποιούσαν ως μοντέλο δοκιμών.


Η τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν για την πτήση τους ήταν η πρόωση βαρυτικών κυμάτωνκαι τροφοδοτούνταν από το ατομικό στοιχείο 115 (γνωστό και ως «Μοσκόβιο» που δεν είχε ανακαλυφθεί έως το 2003). Υποστηρίζει επίσης ότι έχει διαβάσει τα έγγραφα ενημέρωσης των κυβερνήσεων των ΗΠΑ που περιγράφουν τη συμμετοχή εξωγήινων σε ανθρώπινες υποθέσεις τα τελευταία 10.000 χρόνια, οι οποίοι προέρχονται από τον αστερισμό «Ζήτα Δικτύου» (ZetaReticuli). Οι ισχυρισμοί του Lazar είχαν ως αποτέλεσμα να φέρει την προσοχή του κοινού στη μυστική περιοχή της Περιοχής 51.

Πρόσφατη επανεμφάνιση


Όντας εξαφανισμένος από την επικαιρότητα σχεδόν 30 χρόνια αποφάσισε να συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ για αυτόνμε τον τίτλο ”BobLazar: Area 51 andtheflyingsaucers”, θέλοντας να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες και να αποσαφηνίσει/διαψεύσει φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με αυτόν. Ακολουθεί συνέντευξη που παραχώρησε στον Tyler Glockner από Secureteam10:


98 views0 comments
bottom of page