top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Ο δύσκολος ρόλος “του ερευνητή της πραγματικότητας”


Δεν υπάρχει πιο ενθουσιώδης ενασχόληση από την εξερεύνηση του μεταφυσικού/παραφυσικού και η έρευνα πίσω από τις φήμες που τα ακολουθούν. Το να είσαι όμως “ερευνητής της πραγματικότητας” δεν είναι εύκολο. Απαιτεί ”να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις”, να διαθέτεις υπομονή και ικανότητα αξιολόγησης των παρεχόμενων δεδομένων. Ακολουθεί ένα μικρό παράδειγμα:



Αν ψάξετε εξονυχιστικά, θα δείτε πως πέρα από το δυσάρεστο συμβάν, επαναλαμβάνεται ο αριθμός “22”.



Μερικές φορές λένε πως κάποια πράγματα απλά είναι σύμπτωση. Βάση του νόμου των πιθανοτήτων, αν ρίξουμε ένα ζάρι έστω 5 φορές και τις 4 έρθει το ίδιο νούμερο παύει να είναι σύμπτωση… Βέβαια θα αναρωτιέστε αν μπορώ να το ερμηνεύσω… Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά αυτό που θα σας πω είναι πως δεν χρειάζεται καν να ασχοληθώ…. Το γιατί θα το καταλάβετε στις παρακάτω ενότητες...

Συνήθως διαβάζετε τα άρθρα μου αλλά δεν έχετε συνηθίσει να σας μιλάω σε πρώτο πρόσωπο. Είναι όμως φορές που πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σκοπός δεν είναι να γράψω ένα κλασσικό άρθρο αλλά να προσπαθήσω να μεταφέρω το μήνυμα σε όσους θέλουν να με ακούσουν ή έστω θα προσπαθήσουν να με ακούσουν. Ποιο είναι το μήνυμα; Μα φυσικά πως κάποια πράγματα ίσως να μην είναι όπως νομίζουμε. Όσοι κάνουν τον κόπο να διαβάσουν, να ξέρουν πως όσα θα αναφερθούν προέρχονται από κάποιον που έχει “σώας τας φρένας” και όχι από κάποιο “τρελό” που βλέπει παντού συνωμοσίες. Είστε έτοιμοι;

Το νόημα της ζωής

Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε πηγές με εξειδικευμένες και φανταχτερές ορολογίες που θα με κάνουν να φανώ πιο έξυπνος αλλά θα προτιμήσω λόγια που θα είναι απλά και κατανοητά για όλους. Για μένα, ο σκοπός που βρισκόμαστε εδώ είναι για να γίνουμε καλύτεροι και πιθανόν για να ανακαλύψουμε μέσω των εμπειριών πως η ζωή μας έχει νόημα, κάτι που μας συνδέει με την αθανασία της ψυχής.

Ο όρος “το νόημα της ζωής”, τουλάχιστον όπως θέλω να τον παρουσιάσω, σημαίνει πως έχουμε την πλήρη γνώση και βεβαιότητα πως βρισκόμαστε εδώ για κάποιο λόγο, κάτι αρκετά δυσνόητο για τους άθεους. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πιστέψουν πως η παρουσία τους εδώ μπορεί να έχει κάποιο σκοπό αλλά ελάχιστοι είναι απολύτως σίγουροι για αυτό. Γιατί αν βρισκόμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε το νόημα της ζωής, σημαίνει πως υπάρχει κάτι μετά τον θάνατο.

Αφού το ξεκαθάρισα, έστω και “μπακαλίστικα”, θα προχωρήσουμε στις επόμενες ενότητες όπου θα εξετάσουμε τον ρόλο “των κακών” αυτού του κόσμου με δεδομένα που έστω θα πλησιάσουν αρκετά κοντά στο τι μπορεί να συμβαίνει ή….ίσως θα με κάνουν να φαίνομαι τρελός!!!

1) Η αρχή (Origins)

Αυτό που έχω παρατηρήσει (και πιστεύω και εσείς) είναι πως η γνώση γύρω από την τεχνολογία ήταν περισσότερο εξειδικευμένη από όσο θέλουν να μας την παρουσιάσουν. Όπως γνωρίζουμε, κάποια στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία έγινε μια πλημμύρα που είναι καταγεγραμμένη σε δύο πασίγνωστες σε εμάς εκδοχές, την Χριστιανική (κατακλυσμός του Νώε) και την αρχαία Ελληνική (κατακλυσμός του Δευκαλίωνα) όπως επίσης υπάρχει καταγεγραμμένη στο έπος του Γιλγαμές και στην Ινδουιστική ιστορία. Σίγουρα κάποιοι επέζησαν από αυτήν και η τεχνολογία και τεχνογνωσία που προϋπήρχε σώθηκε και διαδόθηκε ανάμεσα σε κάποιους “εκλεκτούς”, οι οποίοι την απέκρυψαν από τους υπόλοιπους. Οι κάτοχοι αυτής της απόκρυφης τεχνολογίας (είτε αφορά αλχημεία είτε μαγεία) σταδιακά έγιναν περισσότερο εγωιστές και αρκετά διεφθαρμένοι σε σημείο που υπάρχει το ενδεχόμενο να έκαναν συμφωνίες με “οντότητες” από αυτή ή άλλη διάσταση για να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν τα προνόμια της γνώσης.

Αν υπήρξε ποτέ περίπτωση να έχουμε κάποιο κοινό δεσμό με αυτούς, σίγουρα δεν υπάρχει πλέον αυτός ο δεσμός και φαίνεται από τις προθέσεις τους απέναντί μας. Ίσως πρέπει να τους θεωρήσουμε ως κάτι “ξένο” που απέβαλε μέχρι και το τελευταίο ψήγμα ανθρωπισμού που τους είχε απομείνει. Αν νομίζετε πως η κοινή λογική ή οι κανόνες ηθικής που μας διακατέχουν είναι ίδιοι με τη δικούς τους, λυπάμαι αλλά αυταπατάστε….

Στην εποχή μας. υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή (πολιτικοί, βασιλιάδες, καλλιτέχνες, Illuminati, δισεκατομμυριούχοι) και αυτοί που είναι στον πάτο (εργάτες ή για κάποιους…..οι κοινοί θνητοί). Πάντα λέγαμε πως όταν βάζεις κάτι στόχο, με κόπο και προσπάθεια το πετυχαίνεις! Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά δεν ισχύει. Το ζούσα, το ζω και πιθανόν θα το ζω για καιρό ακόμα. Σε αυτή την ζωή δεν μπορείς ποτέ να τους φτάσεις αλλά μόνο να τους μοιάσεις και για να τους μοιάσεις πρέπει να αποβάλεις ότι σε χαρακτηρίζει ως άνθρωπο….Ίσως είναι και η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για αυτές τις οντότητες...

Χαρακτηριστικά αυτών των “οντοτήτων”

Όσο περίεργο και να φαίνεται, είναι παγιδευμένοι μαζί μας αλλά εμείς μπορούμε να ξεφύγουμε. Ο πιο εύκολος τρόπος για τους αναγνωρίσουμε είναι το ύφος/συμπεριφορά τους. Συνήθως είναι υπεροπτικοί και κομπάζουν για το τι μπορούν να κάνουν με τη δύναμή τους (είτε ξοδεύοντας χρήματα είτε ασκώντας εξουσία). Θέλουν συνέχεια να μας εξαπατούν και να κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο τη ζωή μας μίζερη. Δεν πεθαίνουν ποτέ και με το σκεπτικό αυτό δεν πεθαίνουμε και εμείς, αλλά κατά βάθος ξέρουμε πως δεν μοιάζουμε με αυτούς. Πιθανόν ανακυκλώνονται περισσότερες των δύο φορών σαν να είναι τιμωρημένοι σε μια καταδικασμένη αθανασία. Επίσης φαίνεται πως θέλουν να ανακυκλώσουν και εμάς, το αν το καταφέρνουν ή όχι είναι άλλο θέμα.

Σκοπός τους είναι να μας βγάλουν από το μονοπάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και για ποιο λόγο; Φαίνεται πως έχουμε την ίδια μοίρα με εκείνους αλλά για εμάς υπάρχει ελπίδα. Πολλοί από εμάς τους ζηλεύουν και θα ήθελαν να βρίσκονται ανάμεσά τους. Προσπαθούν να μας απασχολούν μέσω των τεχνικών αναγκών (νεότερη τεχνολογία που πρέπει να αποκτήσουμε, γρήγορα αυτοκίνητα) και να είμαστε υλιστές ή με γεγονότα συνήθως δυσάρεστα, τα οποία θα μας αποσπούν την προσοχή από αυτούς.

Συνέχεια ασχολούνται μαζί μας γιατί μας χρειάζονται απεγνωσμένα! Και δεν μιλάω ως εργάτες που απλά θα κάνουν τη δουλειά τους και θα ζουν εις βάρος μας, ούτε έχουν ανάγκη για περισσότερα λεφτά από όσα ήδη έχουν! Αυτό που θέλουν είναι να μας χρησιμοποιούν ως τροφή, μέσω των ενεργειακών μας συχνοτήτων. Η βασική τους τροφή είναι η αρνητική ενέργεια σαν κακόβουλα πλάσματα που είναι και για να τραφούν πρέπει μονίμως οι άνθρωποι να υποφέρουν. Να είναι φοβισμένοι, σε απόγνωση ή θυμωμένοι, όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα που δεν θέλουμε να νιώσουμε. Αν η βασική τους τροφή γίνεται με αυτόν τον ψυχικά βαμπιρικό τρόπο, τότε αποδεικνύεται έμμεσα και η αθανασία της ψυχής μας.

Αθανασία της ψυχής

Αν υπάρχει αθανασία, σημαίνει πως προϋπάρχαμε της ύπαρξής μας; Αν προϋπάρχαμε της ύπαρξή μας, σημαίνει πως η ζωή έχει κάποιο νόημα και σίγουρα και κάποιο σκοπό! Αν υπάρχει μετά θάνατο ζωή, σημαίνει πως επιλέξαμε να επιστρέψουμε προτού γεννηθούμε και γνωρίζαμε τυχόν ρίσκα που δεχτήκαμε να πάρουμε; Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί να λέμε πως “Για κάποιο σκοπό έχουμε έρθει στη ζωή” αλλά ο σκοπός του καθενός είναι διαφορετικός. Και μόνο η παραδοχή πως η ζωή μας έχει κάποιο νόημα αποδεικνύει πως υπάρχει και ζωή μετά τον θάνατο ειδάλλως η ζωή δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν υπήρχε κάτι παραπάνω. Αν βρισκόμαστε εδώ, βρισκόμαστε γιατί πρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε ως σκοπό για κάποιον, για κάτι ή για εμάς. Από μέσα μας γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε εδώ να κάνουμε πράγματα για να μάθουμε κάτι, να κάνουμε κάτι καλό για το πνεύμα μας.

Γη = Πλανήτης Φυλακή (;;;)

Οι συνομοσιολόγοι την Γη την αποκαλούν “Πλανήτη Φυλακή”. Όσοι συμμετέχουν στο σύστημα προσπαθούν να μας περάσουν την εντύπωση πως είναι πλανήτης φυλακή όμως αν αναλογιστούμε ορισμένες ελάχιστες στιγμές, έχει και μία δόση από παράδεισο. Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί θέλουν να έχουμε αυτή την εντύπωση (και σίγουρα να το αποτυπώσουμε) ώστε να τρέφονται με την ενέργεια μας.

Όσοι ακούτε στην τηλεόραση να μιλάνε μονίμως για το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στον κόσμο ή να προσπαθούν να εστιάσουν σε συγκεκριμένα γεγονότα τραγικοποιόντας τα, πόσες φορές στο τέλος προσπάθησαν να κλείσουν με ένα μήνυμα αισιοδοξίας ή έστω έναν τρόπο/μέσο για να βελτιωθεί η κατάσταση; Όσοι συμμετέχουν, θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο μυαλό μας το κακό και την απόγνωση και δουλεύουν για το σύστημα εις γνώσης τους ή ίσως εν αγνοία τους.

Το κακό και η αναγκαιότητά του

Αυτή η ζωή σίγουρα είναι “σχολείο”. Μόνο που το μάθημα που παίρνουμε προέρχεται από πόνο. Η φύση της Γης αλλάζει διαρκώς όμως ο πόνος παραμένει, ίσως και να αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά παραμένει…Το κακό πρέπει να είναι παρών εδώ ώστε το πνεύμα μας να μπορέσει να κατανοήσει τη φύση του καλού. Η εντύπωση όμως που αποτυπώνεται σε εμένα (ίσως και σε εσάς) είναι πως το κακό εδώ είναι πιο δυνατό και επικρατέστερο από όσο θα έπρεπε ξεπερνώντας τον αρχικό του ρόλο, δηλαδή “μια ιδέα του” προς εμάς. Μπορούν να μας κάνουν να υποφέρουμε χωρίς όμως να το παρακάνουν και αυτό γιατί δεν έχουν το δικαίωμα, πιθανόν λόγω κάποιου “άγραφου νόμου”. Αυτό που κάνουν είναι έμμεσα να παίρνουν άδεια από εμάς για να μας κάνουν περισσότερα “βασανιστήρια”. Ότι κακό θέλουν να μας συμβεί πρέπει να δημιουργηθεί από εμάς για εμάς, δεν μπορούν άμεσα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλουν να μας οδηγήσουν σε κάποια κατακλυσμική καταστροφή όπως συνέβη κάποτε.

Είτε είναι δυνατό ως εμπειρία είτε όχι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το κατανοήσουμε και όχι να το αγνοήσουμε, κάτι που μας διαχωρίζει από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι όλα είναι φυσιολογικά (είτε καλά είτε άσχημα) σε αντίθεση με εμάς που μπορεί να αντιλαμβανόμαστε αλλιώς την κατάσταση.

Σκοπός του Κακού στη Γη είναι να σε αναστατώσει με τα καθημερινά γεγονότα και να σου αποσπάσει την προσοχή (βάζοντας εμπόδια) για να μην μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Υπάρχει μια ειρωνεία σε όλο αυτό, αν δεν υπήρχε το Κακό και τα δεινά που φέρνει στις ζωές μας, δεν θα μας δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσουμε καμία εμπειρία, είναι αυτό που λέμε “αναγκαίο κακό”. Όλος ο πόνος, η μιζέρια και τα παρόμοια συναισθήματα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να εμπνεύσει φόβο, προκαλεί καταστροφές και αντιπερισπασμούς. Η καλύτερή τους είναι να ζούμε στο φόβο, να νιώθουμε θυμό, μίσος, απόγνωση, ζήλια όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα για να ταΐζονται ανενόχλητοι, δηλαδή τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Η εξαπάτηση από τους βοηθούς (=συνεργάτες) είναι ατελείωτη. Δεν κουράζονται και μονίμως προσπαθούν να μας χαλάσουν την ψυχολογία. Πιθανόν κερδίζουν κάτι με τα εμπόδια που μας βάζουν. Ίσως ο στόχος τους είναι και το πεπρωμένο τους αλλιώς ποιος ο λόγος να μπουν σε τόσο κόπο;

Το Φεγγάρι και η συνωμοσία γύρω από αυτό

1) Η προσγείωση στο φεγγάρι δεν έγινε ποτέ γιατί κανένας δεν έχει πάει. Το ότι η Ρωσία δεν έχει μιλήσει/ξεσκεπάσει την Αμερική οφείλεται στο ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης (με ελάχιστες χώρες να είναι ακόμα εκτός, ίσως αδιάφορες για αυτούς). Η Ρωσία χρησιμοποίησε το διάστημα για να ελέγξει τον δικό της πληθυσμό. Ο Elon Musk που έστειλε πρόσφατα ένα Tesla στο διάστημα ώστε να μπει σε τροχιά γύρω από τον Άρη υπαινίσσοντας πως η εικόνα και σε εκείνον φαίνεται ψεύτικη θα έπρεπε ορισμένους να ξυπνήσει και να αναρωτηθούν, δυστυχώς όμως συνέβη το αντίθετο.

2) Το φεγγάρι δεν είναι αυτό όπως μας το παρουσιάζουν. Είναι ένας δορυφόρος με τον οποίο συμβαίνουν πάρα πολλές συμπτώσεις οι οποίες παρουσιάζονται ως φυσιολογικές (!!!!).

Πρώτη σύμπτωση, το απόλυτο ταίριασμα τις διαμέτρου του φεγγαριού με τον Ήλιο κατά την διάρκεια μιας έκλειψης!

Δεύτερη σύμπτωση, το φεγγάρι έχει κρατήρες από πτώσεις μετεωριτών πάνω του αλλά όχι από μετεωρίτες που προσέκρουσαν πλαγίως πάνω του!

Τρίτη σύμπτωση, στην Γη είναι πάντα ορατή μόνο μια πλευρά από το φεγγάρι εδώ και εκατομμύρια χρόνια!

Τέταρτη σύμπτωση, η φωτεινότητα στις γωνίες είναι εξίσου ίδια όπως και στο κέντρο του!

Πέμπτη σύμπτωση, το φεγγάρι όπως και οι υπόλοιποι πλανήτες έχει χώμα και σκόνη αλλά παρόλα αυτά το βράδυ είναι τόσο φωτεινό που θα μπορούσες να διαβάσεις!

Έκτη σύμπτωση, το φεγγάρι το βράδυ λόγω έλξης μετακινεί τα νερά στη θάλασσα αλλά δεν επηρεάζει τις λίμνες!

Λυπάμαι, αλλά είναι αδύνατον!!!! Είναι από τις στιγμές που με λυπεί και αναρωτιέμαι που κατευθυνόμαστε ως ανθρωπότητα. Κάποτε λαμβάναμε υπόψη το ρητό “πίστευε και μη, ερεύνα”. Πλέον αποβλακωμένοι με τις ψεύτικες ειδήσεις και την εστίαση στις υλικές μας ανάγκες, θεωρούμε οτιδήποτε μας σερβίρεται ως σωστό χωρίς να διαθέτουμε έστω ένα ψήγμα περιέργειας για να αναρωτηθούμε το δεδομένο: “Γιατί να είναι σωστό;”

Ίσως είναι απαραίτητο για αρχή να “ξεχάσουμε” αυτά που μας έχουν διδάξει. Δεν υπάρχει Big Bang. Δεν μπορεί οι επιστήμονες να ισχυρίζονται πως κάπου κάπως κάποτε έγινε μια τεράστια έκρηξη και γεννήθηκε το Σύμπαν ενώ ταυτόχρονα να μας παρουσιάζουν το νόμο της Εντροπίας σύμφωνα με τον οποίο το Σύμπαν από την Τάξη μπορεί να μεταπηδήσει στην Αταξία (μια θεωρία που θεωρείται δεδομένη και απαράβατη). Σύμφωνα με τον νόμο αυτό από την ένωση νεκρών αντικείμενων δεν μπορεί να γεννηθεί ζωή. Τελικά έγινε έκρηξη στο Σύμπαν και γεννήθηκε ζωή ή όχι;

Έχουν πει ψέματα για τα πάντα, για την καταγωγή μας, πως δημιουργηθήκαμε/φτάσαμε εδώ, συνεπώς εφόσον δεν είναι ξεκάθαρο το πρώτο γιατί να είναι και τα υπόλοιπα που θεωρούμε ως Ιστορία του ανθρώπινου είδους;

Ο σκοπός μας

Ξέρουμε πως όλα είναι ψέματα και ο βασικός στόχος είναι η εξαπάτησή μας. Οπότε δεν είναι δύσκολο να βρούμε και ποιος πρέπει να είναι ο δικός μας σκοπός:

“Μα φυσικά να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί το σύστημα αυτό μας φέρεται έτσι. Γιατί το κάνει; Για ποιο λόγο μας λένε ψέματα; Με ποιο τρόπο μας εξαπατούν;”

Το “πως” ίσως να μην είναι τόσο σημαντικό, ίσως επειδή δεν έχουμε τα απαραίτητα μέσα για να το κατανοήσουμε/αντιληφθούμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το “γιατί;”. Γιατί το σύστημα αυτό παίζει το συγκεκριμένο ρόλο; Εδώ πρέπει εμείς μέσω της έρευνας και της κατανόησης των διάσπαρτων στοιχείων (πιστέψτε με, είναι πολλά) να μπορέσουμε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα και να προσαρμόσουμε τις ζωές μας σε αυτή. Θέλετε τη γνώμη μου γιατί το κάνουν; Λοιπόν γιατί…. αυτός είναι ο σκοπός τους! Το ζήτημα είναι να κοιτάξουμε ποιος είναι ο δικός μας σκοπός! Ποιος είναι; Να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία (ζωής) επιτυχώς! Αν δούμε την εξαπάτηση που μας προσφέρουν/υποβάλλουν, τότε θα μπορέσουμε να περπατήσουμε στο σωστό μονοπάτι, αυτό που όσο υπερβολικός και να φανώ το 96% των συνανθρώπων μας αδυνατεί να δει!

Το δεύτερο που πρέπει να κατανοήσουμε είναι τι θέλει το σύστημα από εμάς, τι θέλει να κάνουμε; Όταν μας ζητάει να κάνουμε κάτι, εμείς θα κάνουμε ακριβώς το αντίθετο! Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να σε βάλει σε πειρασμό αλλά δεν μπορεί να σε υποχρεώσει “να δαγκώσεις το μήλο”.

Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε το σύστημα, να κατανοήσουμε τις τακτικές του και τις μεθόδους του για να μας καταβάλει. Έχουμε πολλές επιλογές και μια από αυτές είναι να το απορρίψουμε! Μέσω της αυτογνωσίας σας και αφού ανακαλύψετε τις μεθόδους που δρουν αγνοήστε το, για να ανακαλύψετε το σωστό δρόμο. Το σύστημα σας χρησιμοποιεί για την ικανοποίηση των δικών του σκοπών και για τροφή μέσω της ενέργειάς σας. Για αρχή, σταματήστε να το ταΐζετε με φόβο, μίσος και αρνητικά συναισθήματα. Μην λαμβάνετε σοβαρά τα γεγονότα που σας πλασάρονται. Προσπαθούν να μειώσουν τις καλές πράξεις σας κάνοντας να φαίνονται ασήμαντες ή να σας κάνουν να νιώθετε αποτυχημένοι. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε μέχρι να πεθάνουμε αλλά κοιτώντας το σύστημα πως λειτουργεί απέναντί μας, είναι ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και τι να κάνουμε.

Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:

1) Να βρείτε ένα τρόπο να ανταπεξέλθετε στις δοκιμασίες και τα εμπόδια που μας βάζουν, να προσπαθήσετε να είστε πάντα χαρούμενοι και να μην τους ταΐζετε με την αρνητική σας ενέργεια! Σε κάθε δυσκολία προσπαθήστε να γελάτε και όσο και να θέλετε να θυμώσετε, απλά αδιαφορήστε!

2) Βρείτε ποιος είναι ο πιθανός σκοπός για τον οποίο βρίσκεστε εδώ! Θα μπορούσε να είναι από το να αλλάξετε μια κατάσταση που θα ανατρέψει πολλά δεδομένα έως και βοηθητικός ρόλος με το να αφυπνίσετε τους άλλους.

3) Βρείτε ποια είναι τα εμπόδια (ή αντιπερισπασμούς) που μπαίνουν εσκεμμένα στο δρόμο σας για ένα καλύτερο εαυτό και αγνοήστε τα! Αυτά τα εμπόδια συνήθως είναι πειρασμοί, από μια καλή δουλειά που μπορεί να βλάψει κάποιους άλλους έως και υλικά αγαθά που ο στόχος θα είναι η άσκοπη συλλογή τους.

Συνοψίζοντας – συμβουλές - τελευταία λόγια

Για όλα αυτά που παρουσιάστηκαν, τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί. Ένα είναι σίγουρο: “Τίποτα δεν δουλεύει όπως πιστεύετε, τίποτα δεν είναι όπως παρουσιάζεται στο σχολικά μας βιβλία”. Η εξαπάτηση πλέον αγγίζει κάθε τομέα της ζωής μας. Η ανθρώπινη φυλή έχει ξεγελαστεί. Αυτό που αποτελεί κοροϊδία είναι η ίδια η πραγματικότητα και ο σκοπός είναι η χειραγώγηση των μαζών.

Δεν υπάρχουν χώρες, υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα. Ο κόσμος αυτός είναι χτισμένος σε στρώματα εξαπάτησης. Οι φύλακές μας σε αυτό τον κόσμο (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες), εν αγνοία τους ή όχι, θα κάνουν τα πάντα για να υλοποιήσουμε με την σκέψη μας την “κόλαση” που έχουν στο μυαλό τους γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν (πιθανόν κάποιος κοσμικός άγραφος κανόνας τους εμποδίζει). Αν μπορούσαν, δεν αμφιβάλλω πως θα το είχαν υλοποιήσει. Αυτή την στιγμή παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι σε σημείο να διακυβεύεται η ψυχή μας.

Καθημερινά μας λένε τι να μην κάνουμε μέσω εκφοβισμού (και εννοείται ΠΑΝΤΑ να κάνετε το αντίθετο). Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι όταν το σύστημα σας λέει να κάνετε κάτι, να μην το κάνετε. Αυτό συμβαίνει σχεδόν όλο το 24ωρο. Το ιδανικό για το σύστημα είναι να αποφοιτήσεις από το λύκειο, να πας σε σχολή, να βρεις μια καλή δουλειά, να αποκτήσεις όσα έχουν εκείνοι που βλέπεις στην τηλεόραση και αυτομάτως βρίσκεσαι χρεωμένος. Αγόρασε ένα εξοχικό, πάρε το καινούργιο αυτοκίνητο, αυτός είναι ο πειρασμός. Τι να κάνετε; Απλάνα το αγνοείτε! Λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να ζεις μια πανάκριβη ζωή και ταυτόχρονα να επιδιώκεις την σωτηρία της ψυχής σου.

Μερικοί από εμάς που θα καταλάβουν τι συμβαίνει είναι και αυτοί που θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο ύπαρξης και κρίνοντας από την δική μου καθημερινότητα οι περισσότεροι σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμοι και μάλλον την πάτησαν...Αυτό που φαίνεται είναι πως το κακό κερδίζει με διαφορά που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Πόσοι άραγε είναι συνειδητοποιημένοι πως κάτι συμβαίνει; Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι ακόμα συγχρονισμένοι στην συχνότητα 440Hz, όπου δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα και αν τους το δείξεις (ή και αποδείξεις) απλά θα σε πουν τρελό ή πως πρόκειται για σύμπτωση. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι είναι δέσμιοι της άγνοιας τους και συνεπώς φυλακισμένοι εδώ για πάντα. Αυτοί που βλέπετε να ακολουθούν το “σύστημα” και από το πουθενά να έχουν λεφτά, γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα, φήμη πιθανόν και εκείνοι να είναι καταδικασμένοι.

Θεωρούμε πως αυτοί που κυνηγούν τα υλικά αγαθά είναι ανόητοι όμως είμαστε εξίσου ανόητοι γιατί την πατάμε και εμείς αλλά το “τυράκι” για τον καθένα είναι διαφορετικό (όπου “τυράκι” = αντιπερισπασμός). Ολόκληρη υποδομή δουλεύει εναντίον μας για να βγούμε από το σωστό δρόμο.

Είναι μια δοκιμασία, καταλαβαίνουμε πως έχει σημασία και πως θα πληρώσουμε το τίμημα αν αποτύχουμε. Αφού είναι δοκιμασία, πρέπει να το περάσουμε. Τι κερδίζουμε; Ποιος ξέρει; Όλα είναι μια απάτη. Από το εκπαιδευτικό σύστημα έως την πολιτική. Υπάρχει ένα κατεστημένο που σχετίζεται με την τηλεόραση, τους πολιτικούς. Δεν έχει σημασία τι είναι, άνθρωποι ή κάτι άλλο, αλλά ότι θέλουν να μας ξεγελάσουν. Θέλουν μονίμως να μας βγάλουν από το σκοπό μας, να εστιάζουμε σε όλα τα άλλα εκτός από τον εαυτό μας. Πιθανόν κάτι κερδίζουν για το έργο τους, σίγουρα όχι τους φόρους που τους πληρώνουμε, θέλουν την αρνητική μας ενέργεια μιας και στηρίζονται στο φόβο μας. Τι κάνουμε; Απλά το αγνοούμε! Εάν και εφόσον δεχτούμε ότι μας είπαν ψέματα για την προσσελήνωση στο φεγγάρι απλά φανταστείτε για τα υπόλοιπα.

Μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου πως ο Θεός που μας δημιούργησε πρέπει να είναι τέλειος. Για ποιο λόγο; Θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε πως κάποιος δημιούργησε τον κόσμο άλλα πολύ εγωιστικό να τον θεωρούμε τέλειο. Ίσως να μην είναι τέλειος και απλά να είμαστε κομμάτια του ίδιου που μας σκόρπισε όχι μόνο στη Γη αλλά και σε εκατομμύρια άλλους κόσμους και να επιστρέφουν σε εκείνον όσοι πέρασαν το τεστ ζωής.

Ας αρχίσουμε σιγά-σιγά να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας κάνοντας τις σωστές επιλογές, εκείνες που θα μας βάλουν ξανά στο σωστό δρόμο! Κάποιοι σίγουρα έχουμε περισσότεροι δουλειά να κάνουμε γιατί σίγουρα στεναχωρήσαμε/την φέραμε πισώπλατα σε κάποιον. Θα μου πείτε και με μια καλή πράξη πάω κατευθείαν στον παράδεισο; Φυσικά όχι, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε! Βοηθήστε τους άλλους ανθρώπους/αγαπημένα πρόσωπα να κατανοήσουν τι συμβαίνει. Αν είναι έτοιμοι, θα έχουν και τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να ακούσουν. Αν προσπαθήσετε με το ζόρι να τους κάνετε να καταλάβουν μόνο εποικοδομητικό δεν θα είναι και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα με το να απομακρυνθούν. Όσοι δεν θέλουν να ακούσουν, καλύτερα να τους αφήσετε, ίσως ακόμα δεν είναι έτοιμοι αλλά ποτέ μην τους θεωρήσετε ως “χαμένο σκοπό”. Κάντε αυτοσκοπό να γίνεται καλύτεροι άνθρωποι, να είστε σωστοί απέναντι στους συνανθρώπους σας.

Μερικοί γενικοί κανόνες:

1) Δείτε το σύστημα: Αποκρυπτογραφήστε πως επηρεάζουν τα γεγονότα ώστε να μη σας ξεγελάνε. Η εξαπάτηση πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Από την πολιτική έως την ψυχαγωγία. Με τον τρόπο σας δείξτε πως καταλαβαίνετε τι συμβαίνει και το απορρίπτετε.

2) Δείτε ποιοι είναι οι εκπρόσωποί του: Ξεκινήστε αρχικά με τα πολιτικά πρόσωπα και στη συνέχεια με τους υπόλοιπους. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη όταν ακούτε κάποιο δημόσιο πρόσωπο είναι: “Θέλει να σας κάνει να νιώσετε θυμό ή φόβο με τα λεγόμενά του;” Αν υπάρχει τέτοια υπόνοια, τότε είναι μέρος του συστήματος (χωρίς να αποκλείεται φυσικά πως κάποιοι εργάζονται εν αγνοία τους με αυτό τον τρόπο).

3) Μην αποδέχεστε τίποτα χωρίς να το επεξεργαστείτε: Μην δέχεστε αλόγιστα γεγονότα χωρίς να επεξεργαστείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να το ταΐζετε αρνητική ενέργεια. Συνήθως να κάνετε το αντίθετο από αυτό που λέει.

4) Να κάνετε πάντα το καλό: Να προστατεύετε αυτά που θεωρείται ως καλά, να βοηθάτε τον συνάνθρωπο, να σέβεστε τον περιβάλλον μα προπαντός την έμβια ζωή.

5) Βάλτε στόχο να γίνετε όντα ανώτερης συχνότητας: Όσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα. Είναι από τους πιο εύκολους τρόπους για να πλησιάσουμε στο Θεό ή Δημιουργό ή όπως τον αποκαλεί ο καθένας. Αν το καταφέρετε στην επόμενη ζωή θα έχετε την επιλογή να ξαναεπιστρέψετε ή να φύγετε αν όντως υπάρχει περίπτωση να γίνεται ανακύκλωση ψυχών. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις διδαχές του Ιησού είτε πιστεύετε είτε όχι και αργά ή γρήγορα θα το πετύχετε. Βέβαια κλασσικά το σύστημα θα μας βάλει εμπόδια.

6) Πρέπει να πράττουμε μόνοι: Καλή η παρέα αλλά αν περιμένουμε τον/την κατάλληλο/η σύντροφο για να μπορούσε μαζί να δώσουμε τον αγώνα αυτό για να αλλάξουμε τον εαυτό μας (αν δεν έχει εξαφανιστεί με όσα του ξεστομίσουμε) ή περιμένουμε να πάρουμε προαγωγή από τη δουλειά για να ξεκινήσετε, καλύτερα να μην το κάνετε καθόλου…. Μην περιμένετε ο Ιησούς ή ο Θεός να πάρει πρωτοβουλία και να σώσει τον κόσμο. Ο λόγος που κυκλοφορούν κάθε τόσο με το τέλος του κόσμου έχουν μόνο σκοπό να σας κάνουν να μένετε άπραγοι και να περιμένετε το αναπόφευκτο. Αν πιστεύετε πως το τέλος του κόσμου είναι αναπόφευκτο, τότε θα καταφέρετε να το κάνετε πράξη με τη σκέψη σας και μόνο (αυτό που λέμε δύναμη της σκέψης και αυτό θέλουν).

Να θυμάστε πως νίκη για τους ανθρώπους είναι να μπορέσουμε να ανέβουμε ψυχικά στο επόμενο επίπεδο και ως αιώνιες οντότητες, μια μικρή νίκη είναι να φύγουμε από αυτή την Γη, η οποία είναι μια ανακύκλωση ψυχών. Από εκεί και πέρα θα βρούμε τη λύση, είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε!

22 views0 comments
bottom of page