top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Απογραφή των φυλών των εξωγήινων



Εισαγωγή

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και παρόλο αν πιστεύεται σε αυτό ή όχι, είναι πάντα ενδιαφέρον να ακούμε για φυλές που μπορεί να υπάρχουν στο αχανές σύμπαν. Οι κατηγορίες εξωγήινων που θα αναφερθούν προέρχονται από κυβερνητικά έγγραφα που διέρρευσαν, μαρτυρίες, εργαζομένων σε μυστικές υπηρεσίες, αρχαίους μύθους και θρύλους. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα πλάσματα, πως είναι και προπαντός ποιος είναι ο σκοπός τους!

Οι φυλές των εξωγήινων

1) Eben (ακρωνύμιο του Extraterrestrial Biological Entity)


Βάση των πληροφοριών που έχουν συγκεντρωθεί από μαρτυρίες μία από τις πιο αγαπημένες “δραστηριότητες” τους είναι η απαγωγή ανθρώπων και η διεξαγωγή πειραμάτων σε αυτούς (συνήθως γενετικών). Πιστεύεται πως προέρχονται από τον πλανήτη “Serpo” στον αστερισμό “Zeta Reticuli”. Οι διάθεσή τους απέναντί μας συνήθως είναι εχθρική χωρίς όμως να έχουν αποκλειστεί περιστάσεις όπου δεν υπήρξε κανενός είδους απειλή για την ανθρώπινη ζωή.

2) Γκρίζοι (Greys)


Μία από τις πιο γνωστές σε εμάς φυλές είναι οι “Γκρίζοι”. Ως συμπεριφορά δεν απέχουν από τους Eben και προέρχονται και αυτοί από τον αστερισμό “Zeta Reticuli” και τους αρέσει να πειραματίζονται με τους ανθρώπους. Έχουμε τις περισσότερες πληροφορίες για αυτούς είτε από μαρτυρίες είτε από έγγραφα της CIA/FBI που διέρρευσαν. Πιστεύεται πως μπορούν να ταξιδεύουν στον χρόνο και πολλοί είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για τους μελλοντικούς μας εαυτούς ύστερα από αρκετές γενετικές μεταλλάξεις. Είναι πολύ έξυπνοι και επικοινωνούν τηλεπαθητικά αλλά παρόλα αυτά θεωρούν πιο σημαντική την τεχνολογία. Όπως και οι Δρακονιανοί, έτσι και αυτοί, προωθούν τόσο την επιστήμη έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να αμφισβητήσουν κάτι που επιστημονικά μπορεί να αποδειχθεί. Δεν συμπαθούν τους ανθρώπους και τους θεωρούν ως “ζώα”.

3) Αρκτούριοι


Για τη συγκεκριμένη φυλή υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όπως ότι προέρχονται από τον Αρκτούρο (ο οποίος απέχει 37 έτη φωτός), είναι μία από τις πιο εξελιγμένες φυλές του Γαλαξία και το σκάφος με το όνομα “Αθηνά” κινείτε γύρω από την Γη όπως επίσης ο δορυφόρος “Black Knight” ανήκει σε αυτούς. Κυβερνούν οι γηραιότεροι και δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ τους και σκοπός τους είναι η αύξηση των ενεργειακών δονήσεων ώστε να πλησιάσουν πιο κοντά στον Δημιουργό. Είναι όντα πέμπτης διάστασης και η ύπαρξή τους σε αυτή οφείλεται στην συμπόνια για τους άλλους και την απαλλαγή από τον φόβο και την ενοχή. Βρίσκονται εδώ για να μας προστατέψουν από πολεμοχαρής εξωγήινους όπως οι “Reptilians” (Δρακωνιανοί) οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στη Γη. Η εμφάνιση τους παρ’ όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες παραμένει άγνωστη σε εμάς.

4) Άλφα Κενταυριανοί


Για την συγκεκριμένη φυλή δεν υπάρχουν πολλά πράγματα και όσον αφορά την εμφάνιση τους δεν υπάρχει κάτι κοινό στην περιγραφή. Αν στηριχτούμε στην περιγραφή του David Wilcock, μοιάζουν με αλμπίνο που προέρχονται από την Ισπανία και έχουν άσπρα μαλλιά. Υποτίθεται πως δουλεύουν μυστικά με τις κυβερνήσεις και αν τους καταλάβεις σε εντοπίζουν τηλεπαθητικά.

5) Ανουνάκι


Υποθέτω πως όλοι έχετε ακούσει/διαβάσει για τους Ανουνάκι...Το όνομά τους σημαίνει “Αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό”. Ήρθαν στη Γη πριν 450.000 χρόνια, αναζητώντας χρυσό για την πατρίδα τους, τον πλανήτη Nibiru που κάθε κάμποσα χρόνια περνάει από τη Γη. Δεν είχαν σκοπό να ασχοληθούν οι ίδιοι με τις εκσκαφές αλλά έφεραν μια υποδουλωμένη φυλή για αυτή τη δουλειά, τους Igigi.

6) Reptilians (Δρακωνιανοί)


Βασικός στόχος τους είναι αρχικά ο έλεγχος της ανθρώπινης φυλής και σταδιακά η αντικατάστασή της. Προέρχονται από τον αστερισμό “Alpha Draconis” (Δράκων) και υπάρχουν διάφορα είδη από αυτούς. Μπορεί να είναι πολύ ψηλοί, υβρίδια ανθρώπου/σαύρας, υβρίδια Γκρίζων/σαύρας. Ο πρώτος που μίλησε για αυτούς ήταν η Arizona Wilder στον David Icke. Στην αρχή την θεώρησαν γραφική αλλά αντί να καταλαγιάσει το θέμα έγινε πιο mainstream και σταδιακά άρχισαν περισσότεροι άνθρωποι να αποκαλύπτουν πως είχαν παρόμοιες εμπειρίες.Άλλοι εικάζουν πως είναι οι δαίμονες που αναφέρονται σε κείμενα διαφόρων θρησκειών. Θεωρούνται εξελιγμένη φυλή η οποία κατέχει την χρήση της κλωνοποίησης.

Επίλογος


Σίγουρα υπάρχουν μερικές ακόμα παραπάνω φυλές αλλά προτιμήσαμε να εστιάσουμε στις πιο γνώριμες. Πιστεύετε πως έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινους; Αν ναι, πως νομίζετε πως είναι; Θα μπορούσαν οι προθέσεις τους απέναντί μας να είναι φιλικές;

619 views0 comments
bottom of page