top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Το Bohemian Grove



Εισαγωγή

Κάθε χρόνο οι ισχυρότερες οικονομικές και πολιτικές προσωπικότητες συναντώνται στο Bohemian Grove στα δάση του Monte Rio της Καλιφόρνια ισχυριζόμενοι πως ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι καθαρά ψυχαγωγικός είναι ταυτόχρονα μυστική, κάτι που γεννάει το ερώτημα: Τι μπορεί να συμβαίνει στο Bohemian Grove;

Ιστορικό

Ο σύλλογος Bohemian ιδρύθηκε το 1872 και ανάμεσα στα μέλη του βρέθηκαν οι πιο ισχυροί άνθρωποι που άσκησαν σημαντική επιρροή στην ανθρωπότητα, ανάμεσα τους Πρόεδροι της Αμερικής, οικονομικοί παράγοντες και ηθοποιοί.


Για να γίνει κάποιος μέλος, πρέπει να προταθεί από ήδη υπάρχοντα μέλη ή μέσω επιλογής από μακροχρόνια λίστα υποψηφίων. Εκτός από αυτό, κάποιος πρέπει να πληρώσει περίπου 23.000 ευρώ και μηνιαία συνδρομή περίπου 450 ευρώ. Όσοι κατάφεραν να διεισδύσουν, ισχυρίζονται πως ήταν παρόντες σε αποκρουστικά τελετουργικά, ένας εκ των οποίων είναι και ο Alex Jones, οποίος κατέγραψε σε κάμερα υλικό από τις τελετουργίες της “Creation of Care”. (Το βίντεο ξεκινάει στο 55:40):


Η “Cremation of Care” είναι μια ετήσια θεατρική παραγωγή γραμμένη από και για τα μέλη του Bohemian, η οποία διοργανώνεται σε μια μικρή τεχνητή λίμνη μέσα σε ένα ιδιωτικό χώρο γεμάτο δέντρα Redwood. Τα μέλη ντύνονται με τήβεννους και καίνε ένα φέρετρο μπροστά σε ένα άγαλα που αναπαριστά μια κουκουβάγια. Η δραματική παράσταση παρουσιάζεται ως αλληγορική εκτόνωση των κοσμικών ανησυχιών των μελών του συλλόγου και "να παρουσιάσει συμβολικά τη σωτηρία των δέντρων Redwood από τον σύλλογο".


Το βασικό “motto” που χρησιμοποιείται είναι: “Weaving spiders do not come here”, δηλαδή ο σκοπός της συγκέντρωσης δεν είναι να μιλήσουμε για δουλειές ή να κλείσουμε συμφωνίες παρόλο που μάρτυρες ισχυρίζονται πως είναι ένας κανόνας που πάντα παραβλέπεται και πως ένα μέρος των αποφάσεων που επιρεάζουν τον κόσμο λαμβάνονται εκεί, μια εκ των οποιων θεωρείται πως είναι το “Manhattan Project”, που το 1942 που οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης ατομικής βόμβας!

Επίλογος

Μια λέσχη με τόσο ισχυρούς ανθρώπους ως μέλη της σε κάνει να αναρωτιέσαι αν κάτι “σκοτείνο” μπορεί να συμβαίνει. Άραγε υπάρχει το ενδεχόμενο να προετοιμάζει το έδαφος για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ακόμη αυτή η λέσχη να αποτελεί “σπίτι” των Illuminati;

74 views0 comments
bottom of page