top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Η καταγεγραμμένη ιστορία του φεγγαριού στα αρχεία της NASA



Οι αναφορές για UFOξεκίνησαν να καταγράφονται από τότε που δημιουργήθηκαν αρχεία, με αναφορές που μπορεί να ήταν φώτα, ηφαίστεια στο φεγγάρι ή λευκά σημεία σε αυτό, ένα φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και σήμερα! Θα μπορούσε άραγε το αρχείο αυτό να αναφέρεται σε καταγραφές που παρατηρούνται ακόμα και σήμερα;

Το αρχείο της NASA


Οι καταγραφές στο αρχείο αυτό ξεκινάνε από το 1540 και φτάνουν έως και τον 20ο αιώνα και βρίσκονται καταγεγραμμένες στο αρχείο της NASA, κάτι που μπορεί να φανεί παράξενο σε μερικούς αλλά μη λησμονούμε πως οι περισσότερες καταγραφές έγιναν περίπου πριν 400 χρόνια όπου οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στο φεγγάρι και ορισμένα πράγματα τα άφηναν…στη φαντασία! Ταυτόχρονα όμως δεν μπορείς και να τις απορρίψεις γιατί πρόκειται για μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν κάτι και δεν μπορούσαν να συλλάβουν τον όρο «UFO» με τα τωρινά δεδομένα. Με αυτό το σκεπτικό μπορούμε να θεωρήσουμε πως σε όποιο γεγονός βρέθηκαν ως μάρτυρες, θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους δραστηριότητας στο φεγγάρι. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:


Επίλογος


Χωρίς αμφιβολία, αυτές οι αναφορές 400 ετών όπου αντικείμενα/φώτα διακρίνονται στην επιφάνεια της σελήνης είναι κάτι που επηρέασε τις πολλαπλές επισκέψεις στο φεγγάρι, δηλαδή να δουν τι και αν υπάρχει. Όμως το ερώτημα που δημιουργείται είναι γιατί δεν επέστρεψαν ξανά και γιατί όταν άλλα έθνη ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να το επισκεφτούν, ξανατονώθηκε το ενδιαφέρον της Αμερικής για αυτό; Υπάρχει πιθανότητα κάτι να υπάρχει και ίσως οι μεταβολές στην τεχνολογία μας, οι οποίες έγιναν με κβαντικά άλματα, να οφείλονται σε υλικό που βρέθηκε εκεί, αν αναλογιστούμε την τεχνολογική πρόοδο των τελευταίων 50 ετών συγκριτικά με τα προηγούμενα χιλιάδες χρόνια.

Το αρχείο της NASA:

https://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/19680018720.pdf

https://www.sendspace.com/file/53ngqi

6 views0 comments
bottom of page