top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

[Ανάλυση Βίντεο] Το Λευκό Τάγμα της Θούλης



Εισαγωγή

Κατά την διάρκεια των ερευνών μας, πολλές φορές “μας αποκαλύπτονται” πληροφορίες οι οποίες δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά. Στην πρόσφατη έρευνά μας στο εργαστάσιο πορσελάνης στη Ραφήνα έγινε αναφορά για την πρόταση “λευκό τάγμα” που βρέθηκε κατά την ανάλυση υλικού. Ποιο είναι το “Λευκό Τάγμα της Θούλης”;





Το Λευκό Τάγμα της Θούλης και η ιστορία του


Τα βασικότερα γνωρίσματα του «Λευκού Τάγματος της Θούλης» (White Order of Thule) είναι η παρουσία του σε πολλές χώρες, η δραστηριοποίηση με μία ποικιλία εκδηλώσεων και η λειτουργία του ως ομπρέλλα των διαφόρων αποκρυφιστικών και νεοσατανιστικών κινήσεων.

Ιδρύθηκε το 1994 από τον Kerry Bolton, ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος της Νέας Ζηλανδίας και είναι ένα διεθνές δίκτυο νεοναζί σατανιστών.

Αποτέλεσμα της ενασχόλησής του Kerry Bolton με τον αποκρυφισμό ήταν η δημιουργία το 1992 της νεοναζιστικής σατανιστικής οργάνωσης «Order Οf Τhe Left Hand», η οποία μετονομάστηκε το 1994 σε «Ordo Sinistra Vivendi». Ο Kerry Bolton σε συνεργασία με πολλούς εκπροσώπους του νεοναζιστικού σατανισμού από διάφορες χώρες της υφηλίου θα ιδρύσουν τη διεθνή νεοναζιστική-σατανιστική οργάνωση «Black Order» (Μαύρο Τάγμα), η οποία το 1997 θα αλλάξει ονομασία και θα υιοθετήσει τη σημερινή ονομασία της «Λευκό Τάγμα της Θούλης» (White Order of Thule) για να διακριθεί από μία άλλη ρατσιστική οργάνωση στις Η.Π.Α. με το ίδιο όνομα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ονομασία «Λευκό Τάγμα της Θούλης» παραπέμπει ευθέως στην ανάλογη γερμανική ρατσιστική και αποκρυφιστική οργάνωση του μεσοπολέμου, με την οποία είχαν συσχετιστεί πολλά στελέχη του ναζιστικού χώρου.


επίμαχη συνεδρία στο 48:43

56 views0 comments
bottom of page