top of page
  • Writer's pictureThe Codex Cultus Concept

Είστε “Mandela Affected”;Για το φαινόμενο Mandela Effect έχουμε μιλήσει διεξοδικά σε προηγούμενο άρθρο. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι η δημιουργία ενός “οδηγού επιβίωσης” για όσους πιστεύουν ότι έχουν αλλάξει διάσταση και βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες/σκέψεις/παρατηρήσεις και ότι περιγράφεται πρέπει να θεωρηθεί ως υπόθεση εφόσον ένα μέρος των όσων αναφέρονται δεν μπορεί να αποδειχτεί, τουλάχιστον με χειροπιαστά στοιχεία.

Η “Μετάβαση” σε μια άλλη διάσταση

Η Μετάβαση από μια διάσταση σε άλλη γίνεται μέσω ενεργειακών δονήσεων, δηλαδή ο συντονισμός της ενέργειάς μας με την ενέργεια μιας παράλληλης διάστασης κοντά σε εμάς. Βασική προϋπόθεση είναι τα κύτταρά μας να δονούνται σε Hz παρόμοια με τον παλμό της Γης σε μια παράλληλη διάσταση. Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε μπορούμε να συντονιστούμε για δυο λόγους: 1) Δεν γνωρίζουμε πότε μια παράλληλη Γη είναι κοντά μας και τον παλμό της (Hz) και 2) Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή τρόπο συντονισμού.

Μέχρι στιγμής εικάζεται πως γίνεται μέσω διαλογισμού ή ασυναίσθητα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό που πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη και αποτελεί τον βασικότερο κανόνα είναι πως: “Σε κάθε διάσταση, η ανατροπή (θετική ή αρνητική) ενός μικρού ή μεγάλου γεγονότος μπορεί να έχει αλλάξει ολόκληρη την ιστορία όπως την ξέρουμε” και βάση αυτής της σκέψης πρέπει να δρούμε.

Συμπτώματα “Μετάβασης”

Αν τελικά συνειδητά ή ασυνείδητα συντονιστούμε με μία παράλληλη διάσταση, θα υπάρξει μια σειρά συμπτωμάτων τα οποία θα γίνουν άμεσα αντιληπτά.

1) Αλλαγές στο σώμα μας

Αρχικά, εξάντληση χωρίς λόγο και ας είμαστε ξεκούραστοι. Αν όχι άμεσα, σίγουρα τις επόμενες μέρες έντονο πονοκέφαλο και πιάσιμο σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτό θα συμβεί γιατί στη διάσταση αυτή έχουν παρατηρηθεί αλλαγές στη σκελετική δομή και προσαρμοζόμαστε στο νέο μας σώμα.Οι βασικές αλλαγές εντοπίζονται στο ανθρώπινο κρανίο, την καρδιά και τον θώρακα:

1) Στο κρανίο εμφανίστηκαν 6 μικρές τρύπες και πίσω από τα μάτια υπάρχει κόκκαλο που χωρίζει τα μάτια από τον εγκέφαλο.

2) Η καρδιά παρατηρούμε πως πλέον βρίσκεται στο κέντρο αντί αριστερά ενώ ο θώρακας είναι περισσότερο ενισχυμένος από πριν και τα ανθρώπινα όργανα είναι περισσότερο προστατευμένα.

Για το ανθρώπινο κρανίο τα πιο τρανταχτά παραδείγματα είναι οι αναπαραστάσεις κρανίων και η πειρατική σημαία.


Για την πρότερη θέση της καρδιάς (στα αριστερά) θα μπορούσε να εντοπιστεί σε εξετάσεις γιατρών ή όταν ορκιζόμαστε.


Οι αλλαγές αυτές δεν χρειάζεται απαραίτητα να θεωρηθούν κακές μιας και αν παρατηρήσουμε τη θωρακική δομή, είναι ενισχυμένη και τα όργανα περισσότερο προστατευμένα.

2) Αλλαγή στην συμπεριφορά/στάση συγγενών/φίλων απέναντί μας

Καλό θα ήταν στην συγκεκριμένη περίπτωση να μην αναφέρουμε την υποψία μας αλλά να ελέγξουμε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά ή ακόμη και τις αναμνήσεις, χωρίς να καταλήξουμε να φανούμε περίεργοι.

3) Έλεγχος λογοτύπων/ιστορικών γεγονότων και σύγκριση με υπάρχουσες αναμνήσεις

Όπως γνωρίζουμε, μία από τις πιο συνηθισμένες αλλαγές που παρατηρούνται είναι τα αλλαγμένα λογότυπα. Αυτά που έχουν μια τάση «να επηρεάζονται» είναι εκείνα των πολυεθνικών. Όσον αφορά τα ιστορικά γεγονότα, θα μπορούσαμε να εστιάσουμε σε εκείνα που είχαν αντίχτυπο στην ανθρωπότητα.

Ένα παράδειγμα είναι το λογότυπο της Coca-Cola:

Το τωρινό λογότυπο και όπως ήταν πριν:


Παρατηρούμε πως πλέον η παύλα βρίσκεται στην κορυφή ενώ πριν βρισκόταν στη μέση.

4) Έλεγχος καθημερινότητας

Κάποια πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, στην προηγούμενη διάσταση, ίσως πλέον δεν είναι όπως παλιά. Οι περισσότεροι παρατηρούν πως πλέον ο ήλιος δεν έχει την κάποτε κίτρινη απόχρωση, κάτι που μπορούμε να το ελέγξουμε κοιτάζοντας τον σε λευκό τοίχο.

Άλλοι πιστεύουν πως ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα απ’ ότι πριν, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί με το κλασσικό μέτρημα των Αμερικανών «One Mississippi» όπως επίσης, αν εξετάσουμε διεξοδικά θα παρατηρήσουμε ότι η συχνότητα Schumann έχει μεταβληθεί (η συχνότητα αυτή είναι ηλεκτρομαγνητικοί συντονισμοί που εμφανίζονται στην επιφάνεια της Γης και την Ιονόσφαιρα) και από τα 7.83Hz έχει ανέβει στα 16.5Hz. Η συχνότητα αυτή σχετίζεται με τις «Άλφα» και «Θήτα» καταστάσεις του ανθρώπινου εγκεφάλου και επηρεάζει την αντίληψή μας για το χρόνο.

Επίλογος


O παρών οδηγός δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ο πιο ολοκληρωμένος αλλά σκοπεύει να εστιάσει στα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουν όσοι πιστεύουν ότι έχουν επηρεαστεί από αυτό το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής κανένας δεν μπορεί να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Αν μπούμε σε μια διαδικασία εικασιών, θα μπορούσαμε να πούμε πως 3 πράγματα θα μπορούσαν να συμβαίνουν:

  1. Εφόσον υπάρχουν υπολείμματα από «την προηγούμενη διάσταση», πιθανόν κάποια στιγμή και οι 2 διαστάσεις βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια συχνότητα και απλά…έγιναν μία!

  2. Αν το πάμε συνωμοσιολογικά, οι Αμερικανοί πάντα είχαν τεχνολογία την οποία αποκρύπτουν από εμάς. Θα μπορούσε το 2012 όντως η Γη να καταστράφηκε (μπορεί με σύγκρουση κομήτη/ηλιακή ακτινοβολία) και απλά να μεταφερθήκαμε σε μια άλλη διάσταση παραπλήσια με τη δική μας (και λέμε παραπλήσια μιας και αντιλαμβανόμαστε ορισμένες διαφορές). Επίσης θα μπορούσαμε να λάβουμε υπόψη ότι βρισκόμαστε στην ζώνη του Ωρίωνα (ενώ κάποιοι θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε στη ζώνη του Τοξότη).

  3. Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν και προσπαθούν να αποδείξουν ότι αποτελούμε μεταβλητές σε ένα πρόγραμμα υπερυπολογιστή! Αν όντως συμβαίνει, σίγουρα υπάρχουν bugs (βλέπε Mandela Effect)!!!

Όσοι διάβασαν τα παραπάνω και πιστεύουν πως ταιριάζει στις δικές τους παρατηρήσεις, καλώς ήρθατε!

19 views0 comments
bottom of page