top of page

Το χειρόγραφο του 15ου αιώνα που προβλέπει το μέλλον

Writer: The Codex Cultus ConceptThe Codex Cultus Concept

Η ημέρα της κρίσης ήταν πάντα στο πίσω μέρος στο μυαλό των ανθρώπων του 15ου αιώνα. O πρώτος χάρτης περιγράφει την κατάσταση του κόσμου μεταξύ του 639 και 1514.


Μέσα στο χειρόγραφο γίνονται απίστευτες αποκαλύψεις για το μέλλον. Όπως φαίνεται έχει προβλέψει αρκετά παροντικά γεγονότα. Ισλάμ, Αντίχριστος και η Ημέρα της Κρίσεως είναι στο επίκεντρο!


Όπως θα δείτε είναι γραμμένο στα λατινικά και δεν γνωρίζουμε από ποιον είχε γραφτεί. Σύμφωνα με το National Geographic, το χειρόγραφο βρέθηκε στο Lübeck στην Γερμανία μεταξύ του 1486 και του 1488 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο στην Καλιφόρνια.


Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας έχει σχηματίσει έναν τεράστιο κύκλο που συμβολίζει τη Γη και το νερό που βρίσκεται γύρω του συμβολίζει την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Επίσης, κάνει λόγο για την αύξηση του Ισλάμ και το πόσο θα απειλήσει τον χριστιανικό κόσμο!






 
 
 

תגובות


about us

Η ομάδα της Codex έχει έδρα την Αθήνα  και συνεργάζεται με την E.P.A.S. (Εuropean Paranormal Activity Society) καθώς και με τον Ε.Ο.Ε (Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων)

The team has its base in Athens Greece and is member of the E.P.A.S.(European Paranormal Activity Society) and the greek E.O.E (Researching Organization of Greece).

bottom of page