Η φωτογραφία, δεν είναι μόνο καλλιτεχνική απεικόνιση προσώπων, τοπίων, κτηρίων σε μία δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι και ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε στις έρευνές μας. Η φωτογραφία ίσως είναι και η πιο αξιόπιστη απόδειξη καταγραφής κάποιου ανεξήγητου φαινομένου. 

Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό από την κάθε έρευνα που έχουμε πραγματοποιήσει. Πατώντας κλικ πάνω στους συνδέσμους από κάτω,μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες της κάθε έρευνας ξεχωριστά. Με διπλό κλικ στο άλμπουμ είναι σε πλήρες μέγεθος,μπορείτε να τις κατεβάσετε ή να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το σήμα της ομάδας και το όνομα του φωτογράφου εμπίπτει στα πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να φαίνεται. 

about us

Η ομάδα της Codex έχει έδρα την Αθήνα  και συνεργάζεται με την E.P.A.S. (Εuropean Paranormal Activity Society) καθώς και με τον Ε.Ο.Ε (Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων)

The team has its base in Athens Greece and is member of the E.P.A.S.(European Paranormal Activity Society) and the greek E.O.E (Researching Organization of Greece).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now